Hirdetés

Berendelték a Hétköznapi vámpírok sorozat pilotját

|

Taika Waititinek és Jemaine Clementnek már sikerült is megegyeznie egy csatornával, akik berendelték a Hétköznapi vámpírok széria első epizódját.

Hirdetés

A Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi tavaly novemberben ismertette röviden a terveit népszerű és díjnyertes mockumentary-jával, a Hétköznapi vámpírokkal kapcsolatban, amely köré saját kis univerzum épülhet. Lesz egy a vérfarkasokra koncentráló folytatás (We're Wolves), egy rendőrös mellékszál és egy egy amerikai sorozat is. 

Hirdetés

Utóbbival kapcsolatban derült ki most egy nagyon fontos részlet, ugyanis az FX csatorna berendelte a pilotot, ami alapján eldöntik, hogy igényelik-e az első évadot. A fél órás epizódokra tervezett, Amerikába helyezett szezon vadonatúj vérszívókra koncentrál majd, akik között helyet kap Kayvan Novak (Danger Mouse, Prevenge), Matt Berry (The IT Crowd, Hófehér és a vadász, Hold), Natasia Demetriou (Year Friends) és Harvey Guillen (Gyakornokok, A Thunderman család).

A sorozatot Waititi fogja rendezi, Clement pedig írni, továbbá mindketten producerként is támogatják a projektet. Arról egyelőre nem tudni, hogy ők is felbukkannak-e valamilyen módon az új vámpírok mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.