Hirdetés

Sorozat készül a Hétköznapi vámpírok alapján

|

Taika Waititi a Hétköznapi vámpírokkal rakta fel magát a Marvel producereinek térképére, így nem csoda, hogy komoly tervei vannak az új-zélandi vérszívókkal és a film más szereplőivel.

Hirdetés

2015 egyik legkellemesebb meglepetése volt a Hétköznapi vámpírok című mockumentary, amelynek egyik főszereplőjére és rendezőjére le is csapott a Marvel, így készíthette el Taika Waititi a most mozikba kerülő Thor: Ragnaroköt. Az új szuperhősfilmet nagyon dicsérik a kritikusok (beleértve minket is) és a kasszáknál is hatalmas sikernek néz elébe, így érthető módon nagyon megnőtt Waititi ázsiója, ezáltal az ötleteit is könnyebben valósíthatja meg.

Hirdetés

Waititi következő projektje a Jojo Rabbit című második világháborús dráma lehet, valamint az Akira lehetséges rendezőjének is beszélik, miközben ő maga kijelentette, hogy nagyon szívesen dolgozna újra együtt a Marvellel. Persze mindeközben nem felejtkezett el a vámpírkomédiája folytatásáról sem. Aki látta a filmet, biztos emlékezik arra a jelenetre, mikor Vladék (Jemaine Clement) összeszólalkoznak a vérfarkasfalkával. A következő rész többek között rájuk és a vezetőjükre, Antonra (Rhys Darby) fog koncentrálni, a film címe pedig We're Wolves lesz, de nem ez az egyetlen, ami a Hétköznapi vámpírok alapján készül.

Waititi a Fandangónak árulta el, hogy több tervük is van a vérfarkasos mellékszálon kívül: egyrészt folyamatban van egy amerikai sorozat, másrészt szeretnének elkészíteni egy spin-offot is a filmben látott rendőrpárossal a középpontban, amely afféle X-akták stílusú mockumentary lenne és Új-Zélandon nyomoznának paranormális jelenségek után. A rendező szerint a produkció hamarosan elrajtol, míg a vérfarkasos rész írás alatt van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.