Hirdetés

Kiderült, hogy mikor érkezik a Trónok harca előzménysorozata, a House of the Dragon

|

Még kicsit várnunk kell arra, hogy visszatérjünk Westerosra.

Hirdetés

Bár a Naomi Watts-féle sorozat törlésre került, a House of the Dragon köszöni szépen, jól van. A minap meg is kapta a premierdátumát, mely ugyan némileg odébb van, de ez legalább biztosan elkészül.

Hirdetés

A hírt Casey Bloys, az HBO programigazgatója árulta el a Deadline-nal készült interjúban, melyből kiderült, hogy bár a többi spin-off sorozat is tervben van még, jelenleg a House of the Dragon élvezi a csatorna prioritását:

Ha minden jól megy, akkor szerint valamikor 2022-ben debütálhat a sorozat. Most kezdenek dolgozni a forgatókönyvön. 

A House of the Dragon történetéért Ryan Condal felel majd, aki George R. R. Martin Tűz és vér című könyvét veszi majd alapul, és amely durván 300 évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik majd a Targaryen-ház felemelkedésének és kezdődő bukásának időszakában. Bloys ezután a törölt sorozatról is ejtett néhány szót, aki szerint egyszerűen túl nagy falat volt az anyasorozat történései előtt 8000 évvel játszódó széria:

...Nagy kihívás volt, de nem volt olyan konkrét eleme, melyre rá tudnám fogni, hogy na emiatt nem működött. Egyszerűen összességében nem állt össze. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy amikor a Trónok harca jövőjén gondolkoztunk, tudatosan több projekt fejlesztésébe is belekezdtünk. Nagyon szerencsés lett volna elkészíteni a pilot epizódot, hogy aztán zöld utat kaphasson és sikerre vihessük, de a fejlesztés folyamata már csak ilyen, sokat kell próbálkozni, hogy tudjuk, mi a helyes lépés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.