Hirdetés

Jordan Peele új sorozatában Al Pacino vadászik nácikra

|

A Tűnj el! és a Mi rendezője ezúttal az Amazonnal egyesítette az erejét.

Hirdetés

Jordan Peele-t sokáig színészként tartotta számon Hollywood, azonban a Tűnj el! kritikai és bevételi sikere óta inkább már rendezőként tekintenek rá és a saját bevallása szerint is sokkal szívesebben áll a kamera mögé, mint elé. Noha idei rendezése, a Mi megosztóra sikerült, azt azonban nehéz lenne elvitatni tőle, hogy különleges darab lett. Így nem is olyan meglepő, hogy a filmkedvelők tűkön ülve várták, hogy Peele mivel jelentkezik legközelebb, amely nem egy film, hanem egy sorozat lett.

Hirdetés

Az Amazon Prime-ra készült Hunters című akció-thriller sorozatot ugyan nem ő rendezte, de executive producerként egyengette a széria sorsát. A valós események által inspirált történet 1977-ben, New Yorkban játszódik és egy "Hunters" névre keresztelt csapatról szól, akinek tagjai rájönnek, hogy több száz korábban magas rangú náci tisztviselő lakik köztük és arra törekednek, hogy létrehozzák a Negyedik Birodalmat az Egyesült Államokban. A vadászok elhatározzák, hogy bármi áron igazságot szolgáltatnak a náciknak és meghiúsítják a népirtási terveiket.

A szereplőgárdában helyet kapott többek között Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor (Így jártam anyátokkal) és Catherine Tate (A hivatal, Doctor Who) is. A premierre valamikor 2020-ban számíthatunk, tíz egyórás epizódból fog állni az évad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.