Hirdetés

Az ifjú Sheldon színészei benne lesznek az Agymenőkben

|

Egy képernyőn a fiatal és az idős Sheldon? A rajongók odáig lesznek.

Hirdetés

Nem csak a hamarosan véget érő Agymenőket, de annak előzménysorozatát, Az ifjú Sheldont is figyelemmel követhetik a hazai nézők (két szinkronnal, az HBO-n és a Comedy Centralon is), ráadásul hamarosan a két széria összefonódik minimum egy crossover rész erejéig. De ez még csak a kezdet lehet. 

Hirdetés

A CBS bejelentette, hogy hamarosan Az ifjú Sheldon három szereplője, a címszereplőt alakító Iain Armitage, az édesapát életre keltő Lance Barber és a Georgie-t, Sheldon testvérét megformáló Montana Jordan fel fog bukkanni az Agymenőkben, valószínűleg egy visszaemlékezés formájában, ugyanis az előzmény évtizedekkel korábban játszódik. 

Hogy pontosan mi fog történni a crossoverben, az még rejtély, viszont várhatóan nem ez lesz az egyetlen alkalom, hogy kooperációra kerül sor a két sorozat között. Steve Molaro, a széria egyik kreatív elméje például tavaly azt nyilatkozta, hogy a szereplők átjárása oda-vissza működhet. Ez azért különösen fontos részlet, mivel az Agymenők aktuális, 12. évada lesz az utolsó,  viszont egyes szereplők - így például az idős Sheldont alakító Jim Parsons - a befejezés után is visszatérhetnének Az ifjú Sheldonban (amely jelenleg a 2. évadánál tart).

Persze ez csak spekuláció, így várjuk meg a sorozatok eseményeit a további találgatások helyett. Ti örültök a crossovernek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.