Hirdetés

Jack Reacher sorozaton dolgozik az Amazon

|

Rákapott a kémsztorikra az Amazon. Most a Jack Reacherre tette fel a pénzét a vállalat.

Hirdetés

A Variety információi szerint az Amazon Studios jutott hozzá a Jack Reacher-sorozathoz, miután szabályos licitálás alakult ki a jogokért. A produkció Nick Santora (Scorpion, A Megtorló - Háborús övezet) felügyelete alatt fog készülni, aki íróként is dolgozik majd a sorozaton. Ezen felül az alapanyagként szolgáló könyveket megalkotó Lee Child is produceri szerepet tölt be a széria életében.

Hirdetés

2012-ben már láthattuk Jack Reacher filmes inkarnációját Tom Cruise megformálásában, amit 2016-ban Nincs visszaút alcímmel folytatás is követett. Több mint valószínű, hogy a sorozatban Cruise lecserélésre kerül, azonban arról még nincs hír, hogy ki léphet majd az akcióveterán helyébe.

Egyébként közel sem az ex-katona Jack Reacheré az egyetlen kémsztori, ami iránt az Amazon érdeklődést mutat. A stúdió nemrégiben rendelte be a Tom Clancy's Jack Ryan harmadik évadát, amely azt sugallja, hogy hosszú távon terveznek a John Krasinski főszereplésével készülő szériával. A webshopból filmes pályára tévedő vállalat repertoárja egyre erősebb versenyzőnek bizonyul a streaming fronton, elég csak az előkészületben lévő, felettébb komoly vállalkozásnak ígérkező A Gyűrűk Ura-sorozatra gondolni. Kíváncsian várjuk, hogy milyen népszerű franchise-okat sikerül még elhappolniuk a vetélytársak elől a jövőben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.