Hirdetés

Sorozattal bővül a Jason Bourne franchise

|

Noha a hatodik film is még a radaron van, a Jason Bourne univerzum legközelebb egy sorozattal fog bővülni, ami egy igencsak érdekes témát feszeget.

Hirdetés

A Bourne filmek producere, Frank Marshall 2016. decemberében még pozitívan látta a franchise jövőjét, utalva ezzel a Bourne 6-ra (de a Jeremy Renner-féle verzió folytatására nem), azonban azóta sem hallottunk többet az új epizódról. Viszont más területen van fejlemény.

Hirdetés

Az USA Network csatorna bejelentette, hogy berendelték a Treadstone című sorozat pilotját, amely a Jason Bourne univerzumban kapott helyet, hiszen a CIA szupertitkos viselkedésmódosító programjáról van szó, amely az ügynökeit megállíthatatlan, emberfeletti erővel rendelkező gyilkológépekké változtatja - ilyen volt Jason Bourne (Matt Damon) is. A széria új alvó ügynökökre fog koncentrálni világszerte, akik rejtélyes módon "felébredtek", hogy folytassák halálos küldetéseiket. 

A Treadstone sorozat írója és executive producere a Hősök és a Nyughatatlan Jordan atyja, Tim Kring, a pilotot pedig Ramin Bahrani (Fahrenheti 451, 99 Otthon, Mindenáron) rendezi, aki maga is executive producerként segíti a projektet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.