Hirdetés

Ízelítőt és premierdátumot kaptunk a Jessica Jones 3. évadához

|

A Marvel/Netflix utolsó üdvöskéje a végéhez érkezett, és a teaser alapján minden eddiginél nagyobbat szeretne szólni.

Hirdetés

Mindannyiunk kedvenc magánnyomozónője, a csaknem mindig részeg, de bivalyerős Jessica Jones maradt hátra a Marvel/Netflix vonalon. Mivel ez a sorozat volt utoljára tervben a folytatásokat illetően, így útközben a készítők kvázi "felkészültek" arra, hogy az utolsó évadot fogják szállítani. Pontosan emiatt övezi a Jessica Jones 3. évadját annyi kérdés, illetve azért is, mert akarva-akaratlanul de ki kell mondanunk, a remek, sőt már-már tökéletes debütáló évad után a második etap közel nézhetetlen és csapnivaló volt. Vissza tudják terelni a Marvel egyik legerősebb hősét a helyes útra, vagy tovább mennek lefelé a lejtőn? A félperces ízelítő bizony nagyban az előbbire voksol.

 

Hirdetés

Sok mindent nem árul el ez a teaser, viszont nem is feltétlenül szükséges neki. Ha meg tudja teremteni a hangulatot és ezzel rá tud minket, rajongókat venni arra, hogy tűkön ülve várjuk a premierdátumot, miközben lerágjuk a kíváncsiságtól a tíz körmünket, akkor eleget tett - és mi nagyon efelé hajlunk. Jessica elvileg egy sokkal erősebb gonosszal kerül majd szembe a végső évadban, aki még magánál Kilgrave-nél, az első szezon felejthetetlen nemezisénél is körökkel veszélyesebb és megállíthatatlanabb lesz. Bár ezt még nem tudjuk alátámasztani semmivel, bízunk benne, hogy nem csak a levegőbe beszélnek.

A Jessica Jones 3. évada idén nyáron, június 14-én debütál a Netflixen. Hogy fog-e kapni magyar feliratot, még kérdéses. Ti várjátok már a befejező évadot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.