Hirdetés

Jon Favreau már írja a The Mandalorian 4. évadát

|

Még a harmadik évad sem debütált, de már jóval előbbre járnak a készítők.

Hirdetés

A The Mandalorian rajongói már bizonyára izgatottan várják, hogy a Star Wars sikersorozat visszatérjen a harmadik évadával, pedig a premier még kicsit odébb van. Mindenesetre ez nem gátolta meg abban Jon Favreau készítőt, hogy elárulja, hogy már dolgozik a negyedik évad forgatókönyvein, amelyet hivatalosan még be sem rendelt a Disney, de ezek szerint csak a formális bejelentés van hátra.

Hirdetés

Az elmúlt években Favreau a Star Wars sorozatok egyik fő mozgatórugója és embere lett, hiszen a The Mandalorian mellett a Boba Fett könyvén, és számos más projekten is dolgozott (és dolgozik jelenleg is). És mivel a The Mandalorian 3. évadának premierje csak 2023 elején várható, addig az író és rendező már bele is kezdett a negyedik évad fejlesztésébe, hogy addig se álljon a projekt. Favreau ezt mondta a CinemaBlendnek:

A televíziós formátummal nagyon szerencsések vagyunk, hiszen nem kell másfél vagy két órába sűrítenünk a dolgokat. Lassan meséljük el a történeteket. Most, hogy Dave [Filoni] az Ahsokát csinálja, én már belekezdtem a The Mandalorian 4. évadának írásába. Ezúttal már sokkal - hogy is mondjam - precízebb vagyok ezzel. Amikor az első szezont írtam, lényegében bármit megtehettem, bárhova elhelyezhettem az egészet. Dave elolvasta, oda-vissza toldoztuk-foltoztuk. És kész lett. Most viszont már ki kell találnunk, hogy miért vannak bizonyos mandalóriak, akik sisakot viselnek, miért vannak olyanok, akik nem viselnek, mi történik a Mandalore-on, mit csinál Bo-Katan akkoriban? Hol van a Sötétkard?stb. Ez mind nagyon termékeny talajt teremt a képzeletnek, a történetmesélésnek.

Ti merre szeretnétek, hogy haladjon a sztori?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.