Hirdetés

Már tudjuk, hogy mikor érkezik a The Mandalorian 3. évada

|

Din Djarin és Grogu hamarosan visszatérnek.

Hirdetés

Két év szünet után a héten újra megrendezésre került a Star Wars Celebration esemény, amelyről nem maradhattak el a jövőbeni projektekről szóló friss hírek. Mert bár most mindenki a ma debütáló Obi-Wan sorozattal van elfoglalva, nem szabad elfelejteni, hogy idén jön egy másik sorozat is az Andor képében, utána pedig visszatér a The Mandalorian a 3. évadával. Már tudni is, hogy mikor.

Hirdetés

Sokan abban reménykedtek, hogy az előző szezonokhoz hasonlóan idén év vége fele debütálhat Din Djarin és Grogu legújabb kalandja, ám nekik sajnos csalódniuk kell most. De nem kell elkeseredni, nem nagy a baj: a The Mandalorian 3. etapja ugyanis 2023 februárjában érkezik a Disney+-ra. A Celebrationön résztvevők emellett egy exkluzív előzetest is kaptak az új részekből, ez azonban sajnos még nem került fel hivatalosan a netre.

Az évad történéseiről nem tudni sok mindent, de annyi biztos, hogy  Pedro Pascal (Mando), Giancarlo Esposito (Moff Gideon), Carl Weathers (Greef Karga), Katee Sackhoff (Bo-Katan) és Grogu biztosan visszatérnek. Ráadásul Christopher Lloyd feltűnésére is számítani lehet egy vendégszereplés erejéig.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.