Hirdetés

Jövőre érkezik a Better Call Saul utolsó évada

|

Kedvenc zugügyvédünk története a végéhez közelít.

Hirdetés

Már nem kell sokat aludni és végre valahára kézhez kapjuk a Better Call Saul ötödik évadát, igaz, nem az összes epizódot, hanem az AMC szokásához híven hetenként egyet-egyet. Mégis a februári premierre megéri várni, hiszen lassan két éve volt, hogy befejeződött a negyedik szezon, ami egy merész, de a sorozat készítőihez (Vince Gilligan és Peter Gould) hű cliffhangerrel ért véget. A Breaking Badből megismert imádni való pofázógép, Saul Goodman (vagyis polgári nevén Jimmy McGill) előzménytörténetét hivatott bemutatni a széria, amely - sokunk örömére - egyben a Breaking Bad utáni történésekre is koncentrál. A minap pedig egy olyan hír érkezett, hogy nem a most debütáló ötödik szezon lesz Goodman hattyúdala, hanem a jövőre érkező hatodik.

Hirdetés

Sokáig azt rebesgették, hogy hasonlóképpen a Breaking Badhez, a Better Call Saul is ötévados lesz, így kvázi joggal várták az emberek a folytatást. Viszont egy hivatalos értesítés szerint (amit a Deadline is lehozott) nem a mostani évad lesz a zárás, hanem az ezt követő hatodik etap. Ez egyszerre jó és rossz hír is, hiszen még többet láthatunk a sorozattörténelem egyik legikonikusabb karakteréből, másrészt másképp fogunk majd viszonyulni a 2021-ben megjelenő hattyúdalhoz. Ám ha Gilligan és Gould tartják a minőséget (és nem arról híresek, hogy elbagatellizálnák az ilyen fontosabb eseményeket), akkor 2021 egyik, ha nem a legvártabb szériája lesz a Better Call Saul.

Ti várjátok már a februári premiert?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.