Hirdetés

Már tudjuk, mikor érkezik a Better Call Saul 5. évada

|

Az AMC egy rövid ízelítőben leplezte le a premierdátumot.

Hirdetés

Saul Goodman hamarosan visszatér a képernyőkre. Ő volt a folyton pofázó, de álláspontjában rendíthetetlen ügyvéd a Breaking Badben, aki nem mellesleg segített Walternek és Jesse-nek pénzt mosni. Majd mikor 2013-ban véget ért a sorozat, a két kreátornak, Vince Gilligannek és Peter Gouldnak már annyira szívéhez nőtt ez a figura, hogy addig rágták az AMC fejeseinek a fülét, hogy azok végül beadták a derekukat, és egy külön spin-off sorozatot kanyarítottak Goodmannek. Ez a széria érkezett el az ötödik (és ha minden igaz, utolsó) évadához, amihez a minap egy rettentően rövid, de annál érdekesebb ízelítőt is kaptunk.

Hirdetés

A Better Call Saul negyedik évada még 2018 októberében ért véget, és már akkor bejelentették a készítők, hogy az ötödik szezonra jócskán várnunk kell (lehet, hogy amiatt, mert Gilligan az El Camino: A Breaking Bad Movie-val volt elfoglalva). Viszont végre kaptunk egy kissé hatásvadásznak is mondható videót az új felvonásról, melyben ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, a Breaking Bad-ben látott Sault láthatjuk viszont. A mindössze 16 másodperces ízelítőben Saul Goodman névjegykártyáját látjuk egy megbilincselt férfi kezében. Mögötte pedig a várva várt felirat, a premierdátum: ha minden jól megy, akkor a Better Call Saul ötödik évada 2020. február 23-án fog elstartolni az AMC műsorán.

 

A Better Call Saul eddigi négy évada megtekinthető a Netflixen magyar felirattal. Mire elérünk a premierig, addigra kényelmesen, lassan végig tudjuk (újra) nézni, hogyan vált Jimmy McGill Saul Goodmanné. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.