Hirdetés

A Kártyavár új ízelítője adott egy tockost Kevin Spacey-nek

|

A Netflix új teasert mutatott a Kártyavár folytatásából, amelyben már Claire Underwood lubickolhat majd a reflektorfényben, ezt pedig nem rest a világ orra alá dörgölni.

Hirdetés

A Kártyavár (House of Cards) rajongóinak az élete nem volt könnyű az utóbbi hónapokban, hiszen igazi érzelmi hullámvasúton mentek keresztül, amikor kiderült, hogy a szexuális zaklatási vádjai miatt kirúgták Kevin Spacey-t a sorozatból, ráadásul a Netflix egy a tervezettnél sokkal rövidebb évaddal kívánja befejezni a szériát. 

Hirdetés

A Kártyavár hatodik és egyben utolsó szezonjának főszereplője Frank Underwood (Spacey) helyett annak felesége, a Robin Wright által zseniálisan alakított Claire Underwood lesz, akinek eredetileg is több szerepet szántak a folytatásban, hiszen az ötödik évad végén sziklaszilárd elhatározással mondta a kamerába, hogy most ő következik. Ez a spiritusz pedig benne van a sorozat legújabb teaserében is, ahol Claire rezzenéstelen arccal közli, hogy boldog függetlenség napját... neki, majd hashtaggel újra megerősítik a készítők, hogy az ő köre jön. 

Ezen a rövid szösszeneten pedig érezhető, hogy egyúttal egy visszafogott fricskaként is működik Kevin Spacey felé, hiszen így nem csupán Claire Underwood, hanem az őt eljátszó Robin Wright is kikerül Frank, illetve a színész árnyékából és ezzel új időszámítás veszi kezdetét a sorozat életében. Ami egyúttal a végjáték is. Ősszel kiderül, hogy mit tartogat még nekünk a Kártyavár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.