Hirdetés

Eldőlt: rövidebb lesz a Kártyavár befejező évada

|

A Netflix hivatalosan is megerősítette az első részleteket a Kártyavár, avagy House of Cards hatodik és egyben befejező szezonjával kapcsolatban: kiderült, hogy mennyi epizódból fog állni és az is, hogy melyik karakterre fókuszál majd Frank Underwood helyett.

Hirdetés

Az október elején kirobbant Weinstein-botrány utóhatásai még mindig érezhetőek, az egyik legnagyobb vesztese pedig a kétszeres Oscar-díjas színész, a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey, akit nem csak A világ összes pénze című Ridley Scott-filmből távolítottak el közvetlenül a premier előtt, de a Netflix sikersorozatából, a Kártyavárból is kirúgták. A rajongók azóta aggódtak a sorozat jövőjéért, de november végén már az a hír járta egy elcsípett körlevélnek köszönhetően, hogy a stáb fizetett szabadságon van és hamarosan elrajtolhat az utolsó évad forgatása

Hirdetés

Most végre megkaptuk az első hivatalos részleteket is, méghozzá Ted Sarandostól, a Netflix tartalomigazgatójától, aki elárulta, hogy a Kártyavárat befejező hatodik szezon mindösszesen nyolc epizódból áll majd (a korábbiak 13 részével szemben), a főszereplő pedig Spacey karakterének, Frank Underwoodnak a felesége, a Robin Wright által zseniálisan alakított Claire Underwood lesz. Az írók valószínűleg egyébként is kisebb szerepet szántak Spacey-nek az eddigieknél, legalábbis erre utal, hogy az ötödik évad végén Claire sziklaszilárd elhatározással mondta a kamerába, hogy most ő következik. Hogy Frank hiányát hogyan magyarázzák meg, azt egyelőre nem tudni.

Az viszont megerősítést kapott, hogy a Kártyavár munkálatai idén már biztosan nem folytatódnak, csak 2018-ban számíthatunk rá. Mi a véleményetek minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.