Hirdetés

Kaszát kapott a Krypton sorozat

|

Superman előfutára mindössze két évadot élt meg.

Hirdetés

Valamilyen szinten mindig elszomorító, ha egy sorozatot úgy kaszálnak el, hogy nem a készítők nem tudták rendesen, pontosan lezárni magát a történetet. Ez történt a Syfy két korábbi szériájával is, az Orgyilkos osztállyal és az agyament, de borzasztóan szórakoztató Happy!-jével, valamint most szintén a Syfy gondozása alatt lévő Kryptonnal. Maga a sorozat egy kvázi előzményként szolgált a jól bevált és mindenki által ismert Superman-történetnek, hiszen az említett köpenyes igazságosztó előtt két generációval korábban vettük fel a fonalat az első évadban. A mindössze két szezont megélt széria eléggé döcögősen indult, sőt ezzel kapcsolatban meg lehet kockáztatni a "rossz" jelzőt is, viszont a most debütált folytatással nagyon úgy látszott, hogy tanult a hibáiból, és azok kijavításán fáradozott. Ennek a gyümölcsét már sose fogjuk megtapasztalni, hiszen a Syfy a felettébb kevés néző miatt kaszálta az egészet.

 

Hirdetés

Pontos adatokat sajnos nem tudunk adni, viszont az évadok heti nézőszámai körülbelül 400 ezer körül mozogtak, ami egy szuperhősös, DC-s sorozatnál eléggé nagy kereszt. Úgy látszik, a Syfy csak a biztosra akar menni, hiszen mind az Orgyilkos osztály, mind a Happy! és mind a Krypton is megtalálta a saját nézőközönségét, viszont ezek egyike sem produkált nagy számokat, így második esélyt félretéve, a stúdió inkább lehúzta rolókat. Kár értük, mert ezen szériák tényleg újak volt, újítottak a bevált recepteken, viszont ez a kísérletezés csak nagy ritkán párosul sikerrel is.

Ti szerettétek a Krypton sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.