Hirdetés

Készül a Black Mirror új évada

|

Hamarosan új részekkel érkezik a sci-fi sorozat.

Hirdetés

Csaknem három év telt el azóta, hogy a disztópikus sci-fi dráma, a Black Mirror 5. évadát bemutatták a Netflix kínálatában, és egy interjúban korábban elmondta a készítő Charlie Brooker, hogy nem mostanában számíthatunk az új évadra. A Variety értesülései szerint azonban immáron fordult a kocka, és hivatalosan is elkezdődött a következő etap fejlesztése.

Hirdetés

Míg a új epizódok történeteinek részleteit természetesen titok övezi, addig a Variety úgy tudja, hogy a casting már elkezdődött, és a 6. évad több epizódot tartalmaz majd, mint az előző, amely mindössze három részből állt, és olyan színészek szerepeltek benne, mint Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace és Miley Cyrus.

A produkcióhoz közel álló forrás a hírportálnak elmondta, hogy az új szezont még inkább filmszerűnek kell elképzelnünk, és minden részt külön filmként is kezelhetünk már most. Ez természetesen összhangban van a Black Mirror korábbi etapjaival, amelyekben az epizódok általában meghaladták a 60 percet is, és sosem spóroltak a költségvetésen.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.