Hirdetés

Tovább bővül a Vaják világa a The Witcher: Blood Origin előzetesében

|

Rövidke előzetest villantott a Netflix újabb kalandozása a sötét fantasy zsánerében, ami a Vaják sorozatban megismert világ eredetét hivatott bemutatni.

Hirdetés

Nem igazán tudunk ráunni a marcona szörnyvadász, Ríviai Geralt történeteire és legnagyobb szerencsénkre nem is kell attól tartanunk, hogy egyhamar véget érne a sorozat, hiszen a készítők elkötelezettek arra, hogy a teljes regényfolyamot adaptálják. Unatkozni pedig akkor sem lesz sok idejük a sorozat rajongóinak, amikor éppen két évad között ingázunk, hiszen a Netflix egyre inkább azon dolgozik, hogy kiterjedt univerzumot alkosson a Vaják világa köré.

Hirdetés

A második évad debütálása előtt még idén nyáron megkaptuk A Farkas rémálma alcímmel az első Vaják animációs filmet, amelyet hamarosan egy újabb mellékszál, ezúttal egy előszereplős eredetsztori követ. A Blood Originről ezt-azt már hallottunk, főként az időbeli elhelyezkedése az, amit eddig sem rejtettek véka alá, hiszen tudjuk, hogy jóval az eredeti sorozat előtt járunk majd és egy olyan esemény szemtanúi lehetünk, ami egyesítette az emberek, elfek és szörnyek világát. Mindennek következében az első vajákot is létrehozzák.

Most, hogy a Vaják folytatásának minden epizódjára rávethettük magunkat, az utolsó rész végén villantottak nekünk egy kis betekintést a következő kalandból. A The Witcher: Blood Origin valamikor 2022 folyamán érkezik a Netflixre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.