Hirdetés

Kiderülhetett, mikortól forog a Loki 2. évada

|

Egy casting-felhívással foglalkozó weboldalon tűnt fel a projekt.

Hirdetés

Noha sem a Disney, sem a Marvel nem tett még hivatalos bejelentést ezt illetően, nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan megkezdődhetnek a Disney+-on nagy sikerrel bemutatott Loki sorozat 2. évadának a munkálatai. A hírt egy casting-felhívással foglalkozó weboldalnak köszönhetjük, akik arról számoltak be, hogy a forgatás nyáron startolhat el az angliai Pinewood Studiosban, amelyre hamarosan a szereplőválogatás is kezdetét veszi.

Hirdetés

A Loki volt a Marvel Filmes Univerzum első címe, amely foglalkozott a multiverzummal, és amely mint kiderült, kulcsfontosságú történeti elem lesz az MFU 4. fázisában. Ékes példa erre a Pókember: Nincs hazaút cselekménye, és a hamarosan érkező Doctor Strange az Őrület Multiverzumában is már biztosan ezt az utat járja be.

A sorozat fináléjában Loki és Sylvie végre találkozott a TVA megalkotójával, a He Who Remains (Jonathan Majors) nevű karakterrel, akiről mint kiderült, maga Kang, a hódító (vagy legalábbis az egyik variánsa). Az ezt követő események pedig a Szent Idővonal széttöréséhez vezetett, ezzel pedig a multiverzum is összekuszálódott. A Loki 1. évada aztán egy izgalmas cliffhangerrel véget ért, és a stáblista utáni jelenetben megnyugodhattak a rajongók, hogy Loki visszatér egy 2. évadra is, így folytatódik a Csínytevés Istenének kalandjai.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.