Hirdetés

Befejeződött a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában pótforgatása

|

Lassan tényleg elkészül a film.

Hirdetés

A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában hosszú idő után végre teljesen belépett az utómunkálati fázisba, köszönhetően annak, hogy nemrég befejeződtek az újraforgatások. A Marvel Filmes Univerzum következő fejezetéhez még 2021 vége felé fedte fel a Marvel, hogy hat hetes pótforgatásra van szükség, emiatt pedig sokan aggódni kezdtek, hogy valami baj van a filmmel.

Hirdetés

Noha az újraforgatások meglehetősen jellemzőek, amikor olyan nagy filmekről van szó, mint a Doctor Strange folytatása, az aggodalomra ennek az újraforgatásoknak a szokatlan hosszúsága adott okot. A Marvel-film mögött álló stáb két teljes hónapot kapott további forgatásra, és sokan azon kezdtek töprengeni, miért van erre szükség a munkálatok ilyen kései szakaszában. Persze valószínű, hogy egyszerűen a sok színész időegyeztetési problémái állnak a háttérben, de azóta arról is szóltak a pletykák, hogy az olyan korábbi Marvel-kalandok eseményei, mint a Loki és a Pókember: Nincs hazaút hatással lehettek a Doktor Strange következő kalandjára is. 

Ezt látszik erősíteni az a hír is, hogy rengeteg meglepetés került a filmbe utólag az egyéb jelenetek mellett, amelyekről persze semmit nem tudni, de ez így van rendjén. Reméljük a 2022. május 5-i premierig ez így is marad, amikor is Strange mellett visszatér Elizabeth Olsen mint Wanda Maximoff/Skarlát Boszorkány, Benedict Wong mint Wong, Chiwetel Ejiofor mint Mordo, Rachel McAdam mint Dr. Christine Palmer, újoncként pedig bemutatkozik Xochitl Gomez, mint a szuperhősnő America Chavez.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.