Hirdetés

Kiderült az élőszereplős Resident Evil-sorozat szereplőgárdája

|

A Netflixre érkezik a széria.

Hirdetés

Nem csak egy filmes reboot és egy animációs sorozat érkezik a népszerű horror videojáték-franchise világába, hanem egy élőszereplős széria is a Netflix gondozásában, amelyhez a streamingóriás nemrég bejelentette a főszereplőket.

Hirdetés

A közleményből kiderült, hogy Lance Reddick (A rejtély, John Wick) lesz Albert Wesker, rajta kívül pedig fontosabb szerepben feltűnik Ella Balinska (Charlie angyalai), Tamara Smart (Artemis Fowl), Siena Agudong, Adeline Rudolph (Sabrina, Riverdale) és Paola Núñez (Bad Boy: Mindörökké rosszfiúk). 

Premierdátumot egyelőre még nem kapott a projekt, ahogyan azt sem tudni, hogy mikor kezdődik a széria forgatása, de annyi kiderült, hogy a történet majdnem három évtizeddel a T-vírus felfedezése után játszódik majd, amikor is egy járványkitörés feltárja az Umbrella Corporation sötét titkait.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.