Hirdetés

Ijesztően hangulatos A kaptár: Végtelen sötétség új, teljes értékű előzetese

|

És még a pontos premierdátumról is lehullt a lepel.

Hirdetés

Korábban már kaptunk egy teasert, valamint egy, a karakterekre fókuszáló rövid kedvcsinálót is a Netflix és a Capcom kollaborációjában készült A kaptár anime-szériához, most azonban végre befutott az első, teljes értékű és hosszúságú előzetes, amely nemcsak a sztoriba nyújt bővebb bepillantást, hanem a hangulatot is a maximálisra pörgeti.

Hirdetés

A történet szerint 2006-ban járunk, amikor Leon S. Kennedynek szigorúan titkos információk kiszivárgása után kell nyomoznia, melyek a Fehér Házból kerültek illetéktelen kezekbe. Egy SWAT-osztag élén érkezik meg az épületbe, ahol azonban hamarosan zombikkal találják szembe magukat. Ezzel egy időben Claire Redfield, a TerraSave munkatársa egy rejtélyes rajzra bukkan, miközben humanitárius segítséget nyújt menekülteknek egy távoli országban. A képen egy vírusfertőzés áldozata látható, Claire pedig nyomozásba kezd, hamarosan pedig a Fehér Házban köt ki, ahol összefut Leonnal, és persze a zombikkal. A kaptár: Végtelen sötétség július 8-án debütál a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.