Hirdetés

Jensen Ackles és Jared Padalecki közé ék verődött az Odaát előzménysorozat miatt

|

A két színész szerencsére azóta már kibékült egymással.

Hirdetés

Nálunk már csak egy ember lepődött meg jobban, amikor a semmiből bejelentésre került az Odaát előzménysorozat, mely The Winchesters néven fog futni. A Jensen Ackles által fejlesztett, és narrált szériát teljes titokban hozták tető alá a The CW csatornánál, és ez bizony annyira hétpecsétes volt, hogy még a másik Winchester testvért alakító Jared Padalecki is csak a híroldalak hasábjairól értesült róla. Mondani sem kell, 15 évnyi kollaboráció után ez nem esett jól az új Texasi Kopónak.

Hirdetés

Ackles a napokban Michael Rosenbaum vendége volt az Inside of You című podcastban, amikor is tisztázta a nagyközönség előtt is a kellemetlen helyzetet, ami kialakult sorozatbeli testvére és közte.

"Néhány dologban extrém módon babonás vagyok. Az egyik ilyen dolog, amivel szerintem sok színésztársam is egyetért, hogy nem beszélünk meghallgatásokról, amíg meg nem kaptuk a szerepet. Ez egy íratlan szabály, hogy nem szólsz egy szót sem, amíg nincs szerződés. A The Winchesters volt az első szárnypróbálgatásom content producerként és készítőként, és semmiképp sem akartam elkiabálni, úgyhogy befogtam a számat. Csak azok tudták, akiknek tudniuk kellett. Természetesen voltak olyan emberek, akiknek izgatottan meséltem volna róla. Jared az első számú ember volt ezen a listán. Miután kikerült a hír, kaptam egy hosszú üzenetet Jaredtől, ami alapján tényleg nagyon dühös volt, és emlékszem, hogy a szívem majd megszakadt. Visszatekintve, ez egy elkerülhető lépés lett volna. De megtörtént, amit aztán meg is beszéltünk egymás között.

Ő és én már teljesen rendben vagyunk. Jó lett volna, ha felhív az elején, és megkérdezi, hogy 'hé haver, miért nem mondtad el, hogy ezt csinálod?' Amire én válaszolhattam volna, hogy 'ó, igen, ezen dolgozom, és alakulnak a dolgok, de még nagyon az elején vagyunk a folyamatnak. Még nincs szerződés sem, sőt vázlat sem.' Tényleg nem akartam elmondani senkinek, nehogy elkiabáljam. És ezt Jared elfogadta és megértette, és már ő is megbánta, és a végén már azt mondta, hogy 'ó, valószínűleg ezt nem kellett volna csinálnom'."

Ackles és Padalecki között tehát szent a béke, és ez a fenti példa is jól mutatja, hogy a kommunikáció milyen fontos bármilyen kapcsolatban. Ackles titkolózása egyébként annak tükrében teljesen érthető, hogy az Odaát aktív évei alatt két spin-offot is szerettek volna indítani a The CW-n, ám egyik elképzelésből sem lett semmi. Az pedig végképp nem segíti a The Winchesterst és más projekteket, hogy eladósorba került a The CW, és kérdés, hogy az új tulaj igényt tart-e majd a korábbi éra húzóneveire, vagy teljesen új tartalmak gyártásába kezd. 

Mindenesetre, ha a The Winchesters a tulajváltást követően is megvalósul, ti nézni fogjátok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.