Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered az Odaát című sorozatot?

|

Mennyire vagy képben tizenöt év történetével? Mindent tudsz a Winchesterekről és a kedvelt mellékszereplőkről? Mi a helyzet a főgonoszokkal? Kattints és derítsd ki!

Hirdetés

Az Odaát (vagy eredeti címén Supernatural) szinte rekordnak számító 15 évad után köszönt el tavaly, erről már értekeztünk a sorozatot elbúcsúztató cikkünkben, de mindenkinek ajánlom még a szerintünk tíz legjobb rész összefoglalóját is, ha nosztalgiába fogna valaki, mielőtt kitöltené a rövid kis kvízünket (vagy esetleg felfrissítené a tudását). 

Hirdetés

A Winchester tesók mindent IS túlélnek, és semmi sem állíthatja meg őket, de ti hogy álltok tizenöt évnyi szörnnyel, átíveléssel és családi drámával? A karantén alatt újranézte valaki, vagy ez már túl hosszú lenne? Teszteljétek a tudásotokat velünk: 

Írjátok meg kommentben, hogy mennyit sikerült eltalálnotok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.