Hirdetés

Lady Sif is saját sorozatot kaphat a Disney+-on

|

Azt pletykálják, hogy a Thor filmek karaktere egy önálló szériában is bizonyíthatja a rátermettségét.

Hirdetés

Egyre több projekt lehetősége merül fel a Disney exkluzív streaming szolgáltatása, a Disney+ kapcsán, hiszen a Loki sorozat mellett a jelenlegi információink szerint készül rá egy Sólyom-Tél Katonája, egy Vízió-Skarlát Boszorkány és egy Mordály-Groot széria is, de úgy tűnik, hogy ennyivel még nem éri be a Marvel Studios. 

Hirdetés

A Discussing Film ismeretlen forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy a Disney+-on helyet fog kapni egy Lady Sif sorozat is, amely a Thor első és második részéből, valamint az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozatból ismert harcos amazonra fókuszál majd. Bár Sif a Thor: Ragnarök eseményeiből kimaradt, mivel a színésznő épp akkor forgatta a Rejtjelek új évadát, azonban a lap úgy tudja, hogy a karaktert életre keltő Jamie Alexander újfent magára ölti a testhezálló szerepet a 6-8 epizódosra tervezett sorozatban. 

Korábban megerősítésre került már, hogy Thor bajtársa túlélte a Bosszúállók: Végtelen háború eseményeit és a színésznő is azt nyilatkozta, hogy örömmel visszatérne még Lady Sifként a Marvel Filmes Univerzumban, így talán az is kiderül, hogy merre járt a Ragnarök ideje alatt. Ti örülnétek neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.