Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Lucifer 4. évada

|

Nem csak dátumot, de ízelítőt és posztert is kaptunk Lucifer visszatérésével kapcsolatban.

Hirdetés

A Netflixnek köszönhetően hamarosan megérkezik a Lucifer negyedik szezonja és a készítők nem akárhogy leplezték le a dátumot: pontosan akkor, mikor még 666 óra volt vissza a premierig. Der nem ez az egyetlen ördögien jó hírünk.

Hirdetés

Hivatalosan is bejelentésre került, hogy a Lucifer 4. évada május 8-án kerül fel a streaming szolgáltatóra teljes egészében, így a rajongók azonnal végigpörgethetik majd a tíz epizódot. A Netflix pedig nem akárhogy erősítette meg a premiert, hanem egy rövid teaserrel, amelyben a címszereplőt alakító Tom Ellis félmeztelenül hirdeti a sorozat folytatását, elvégre az Ördög a részletekben rejlik.

A Lucifer következő szezonjában felbukkan az első nő, Éva (Inbar Levi) is, akit eredeti bűnösnek tartanak - őt nem más csábította el, mint a mi drága Morningstarunk. De nem ez az egyetlen izgalom, amire a rajongók várhatnak, elvégre a 3. évad durva cliffhangerrel ért véget, így az is kiderül, hogyan alakul ezek után Chloe és Lucifer kapcsolata. Addig mutatunk egy stílusos posztert is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.