Hirdetés

Lucifer - újabb képet kaptunk a 4. évadból

|

Amikor az ördög és a legelső bűnös találkoznak.

Hirdetés

Meglehetősen szűkmarkúan méri a Netflix az általa megmentett sorozat, a Lucifer információit és látnivalóit, de ebben nincs semmi meglepő, hiszen a streaming szolgáltató által berendelt 4. évad rengeteg izgalmat tartogat a rajongók számára, ezt pedig fokozatosan kell adagolni. 

Hirdetés

A korábbiak során láthattuk már, hogyan fog kinézni az Isten által teremtett első emberpár egyik fele, azaz Éva (Inbar Levi), akit eredeti bűnösként neveznek (szemben Káinnal, aki a legelső gyilkos volt), akit nem más csábított el, mint a mi Morningstarunk. A TVLine-nak köszönhetően tudunk mutatni róluk egy fotót, amin őket láthatjuk, az ördögöt alakító Tom Ellis szerint pedig Lucifer érzelmileg nagyon törékeny pillanatában volt, amikor a semmiből felbukkant Eve (Éva) és visszahozta azt, aki korábban volt. Eve soha nem felejtette el őt, hiszen szereti, ez pedig minden bizonnyal komoly bonyodalmakat fog okozni. 

A Lucifer három meglévő évada nézhető a Hulun és ez egészen addig így lesz, amíg az új szezon előtt át nem vándorolnak a Netflixre, valamikor 2019-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.