Hirdetés

Nem egyszerre láthatjuk a Lucifer utolsó évadát

|

Ahelyett, hogy egyszerre kapnánk meg a teljes szezont, várnunk kell a befejezésre.

Hirdetés

Mióta kiderült, hogy a vártnál hosszabb lesz a Lucifer befejező évada, ráadásul a Spartacus egyik színésznője is felbukkan benne, tűkön ülve várjuk, hogy többet is megtudjunk a folytatásból - de lehangoló hírre nem igazán számítottunk. 

Hirdetés

Márpedig a sorozat címszereplőjét alakító Tom Ellis a The Kelly Clarkson Showban árulta el, hogy a Lucifer ötödik és egyben utolsó évada két félre osztva kerül fel majd a Netflixre: először nyolc epizódot láthatunk majd, majd egy kis szünet után további nyolc rész lesz a várakozásunk jussa. Kelly Clarkson és családja egyébként a sorozat forgatásán járt, ahol a szereplőgárda tagjaival járhatták be az ismerős helyszíneket. Nézzétek csak: 

Továbbra sem tudjuk, hogy a Lucifer 5. évada mikor kerül fel a streaming szolgáltató kínálatába, de első körben be kell érnünk majd 8 epizóddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.