Hirdetés

BRÉKING: Megmenekült a Lucifer!

|

Ugyan nem a The Expanse sorozat megmentője, az Amazon karolta fel Lucifer Morningstart, de a rajongók így sem panaszkodhatnak.

Hirdetés

Pár napja éppen azon keseregtünk, hogy hamarosan szinkronosan is véget ér a mindösszesen három évad után elkaszált Lucifer, ám úgy tűnik, hogy beigazolódott a címszereplőt alakító Tom Ellis optimizmusa, amikor azt mondta, hogy lát esélyt a sorozat megmenekülésre. Mert így is lett. 

Hirdetés

Noha a jogokat birtokló Warner Bros. Television több csatornával, így az Amazonnal is folytatott tárgyalásokat a folytatásról, végül a Netflix lett a befutó, a népszerű streaming szolgáltató rendelte be a Lucifer negyedik évadát és egyúttal tett boldoggá nagyon sok rajongót. Hivatalos megerősítés még nincs, de a pletykák szerint a negyedik szezon 10 részes lesz. 

Azoknak, akik magyarul követik Lucifer ördögi kalandjait és kíváncsiak rá, hogy a Netflix miatt folytatódik-e sorozat szinkronizálása üzenjük, hogy valószínűleg nincs okuk az aggodalomra: már több a Netflix által megmentett sorozat is folytatódott magyarul, ilyen volt például a Gyilkosság és Az ítélet: család is, szóval van okunk reménykedni. Most pedig bontsunk egy pezsgőt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.