Hirdetés

Ekkor ér véget a Lucifer szinkronosan

|

A harmadik évadával hivatalosan is véget ér a Lucifer sorozat az anyacsatorna döntésének értelmében, azonban a fennmaradó részeket megkapjuk szinkronosan.

Hirdetés

Noha a Lucifer főszereplője, Tom Ellis adott egy halvány reménysugarat a rajongóknak azzal, hogy minden erejükkel megpróbálják megmenteni a sorozatot, a jelenlegi álláspont szerint kedvenc bukott angyalunk a harmadik évaddal - és két plusz epizóddal - befejezte pályafutását a FOX csatornán. 

Hirdetés

Új évad tehát már nem készül, viszont az utolsó szezont azért még mi is végignézhetjük majd szinkronosan. Hazánkban április elején tűzte műsorára a VIASAT3 a harmadik felvonást, azóta pedig kedd esténként láthatják a rajongók, viszont már nem túl sokéig: a Lucifer dupla epizódos évadzáróját július 3-án, 21:00-tól láthatjátok majd a csatornán, tehát július elejéig mindenképpen elmondhatjuk, hogy ördögünk van. 

Az utolsó két rész esetében muszáj megemlítenünk, hogy eredetileg még a harmadik évadhoz forgatták, viszont úgy döntöttek, hogy csak a negyedikben használják fel őket - ez még azelőtt volt, hogy a FOX elkaszálta volna a sorozatot, így a két plusz fejezetet bónuszként adták le. 

Forrás: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.