Hirdetés

Elkezdődött a Lucifer 4. évadának forgatása

|

Tom Ellis és kollégái egy jó hangulatú videóval jelentkeztek be a helyszínről.

Hirdetés

A Lucifer rajongók egy emberként könnyebbültek meg, mikor kiderült, hogy a FOX kaszálása után a Netflix mentette meg a sorozatot, noha üröm az örömben, hogy a korábbi 24 részes évadok helyett ezúttal be kell érniük egy 10 epizódos szezonnal - de ez talán még jótékony hatással is lehet a sztorira, hiszen így eseménydúsabb lehet az új évad. 

Hirdetés

Nemrég, amikor megkaptuk az első részleteket a Lucifer 4. etapjáról, a Chloe Decker nyomozót alakító színésznő, Lauren German elárulta, hogy a forgatás augusztusban kezdődhet meg, most pedig már meg is kaptuk a legelső videót a szereplőgárdától, amelyben Tom Ellis (Lucifer), Lauren German (Chloe), Rachael Harris (Linda), Aimee Garcia (Ella), Kevin Alejandro (Dan) és Lesley-Ann Brandt (Mazikeen) örömmel jelentik, hogy már forog a negyedik felvonás és nem felejtik el megköszönni ezt a rajongóknak sem. 

A Netflix egyelőre még nem árulta el, hogy mikor számíthatunk a Lucifer folytatására (a feltételezések szerint 2019 elején), mindazonáltal szívmelengető újra együtt látni kedvenc ördögi csapatunkat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.