Hirdetés

Lucifer - íme az első részletek a 4. évadról

|

Úgy tűnik, hogy bonyodalmakból és érdekes karakterekből a Lucifer következő évadában sem lesz hiány.

Hirdetés

A Lucifer 3. évadának befejezésén csak kapkodták a fejüket a rajongók és kétségbe voltak esve a sorozat elkaszálásának híre miatt,  hiszen amiatt aggódtak, hogy már sosem fogják megtudni, hogyan folytatódik a nyomozónak állt ördög története. Szerencsére a Netflix megmentette a szériát és berendelte az új szezont, noha csak tíz részesre tervezik.  

Hirdetés

A negyedik felvonás nem csupán folytatni fogja a sztorit, de a TVLine értesülései szerint felvonultat egy vadonatúj karaktert is Lucifer Morningstar múltjából, aki mindent meg fog változtatni. A széria egyik showrunnere, Joe Henderson szerint ez a titokzatos illető alaposan felkavarja majd a dolgokat (és nem Azraelre utalt). 

Henderson azt is elmondta, hogy a Netflix többi sorozatához hasonlóan a Lucifer 4. évada is egyben kerül majd fel. Ami pedig a premiert illeti, várhatóan augusztusban kezdik forgatni a részeket (legalábbis a Chloe Deckert alakító színésznő, Lauren German Instagramja szerint) és a feltételezések szerint 2019 elején láthatjuk viszont legkorábban a kedvenceinket.

Ti mit vártok a folytatástól? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.