Hirdetés

Elkaszálták a Marvel's Luke Cage-et is

|

Iron Fist után Luke Cage is búcsút mond a Netflixnek.

Hirdetés

Bár a Netflix azt kommunikálja, hogy csakis rajtuk múlik a Marvel-sorozatok sorsa, gyanús, hogy előbb az Iron Fistet kaszálták el, most pedig a Luke Cage-től köszöntek el, mindezt pedig úgy, hogy a horizonton már látható a Miki egeres cég közelgő streaming szolgáltatása, a Disney Play. 

Hirdetés

A Marvel és a Netflix megerősítette, hogy a Luke Cage nem fog visszatérni egy harmadik évadra, az első két szezon után búcsút mondtak a karakternek. A hivatalos közleményben természetesen megköszönték a stáb kiváló munkáját és a rajongók támogatását, de arról nem ejtettek szót, hogy valaha viszont láthatjuk-e még Mike Colter szuperhősét, mondjuk egy sok rajongó által kért "Heroes of Hire" sorozat keretén belül (ahol Iron Fisttel bandázhatna). 

A korábbi nyilatkozatok alapján a Defenders második évadára nem igazán érdemes várni, a Daredevil 3. évada éppen most debütál, jövőre pedig jön a Jessica Jones és a The Punisher új szezonja. Valahogy így állnak most a netflixes Marvel-szériák. Ti sajnáljátok a Luke Cage kaszálását? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.