Hirdetés

M. Night Shyamalan thrillersorozatot készít az Apple-nek

|

Az Apple újabb sorozatra tett szert, méghozzá attól az M. Night Shyamalantól, aki a nagyot durranó Széttörve után annak folytatásán, a Glasson dolgozik éppen.

Hirdetés

A kultikus A sebezhetetlen és a Hatodik érzék filmek rendezője, M. Night Shyamalan hosszú ideig nem találta a helyét Hollywoodban, ám a 2016-os Széttörve volt a nagy visszatérése az álomgyárba, emellett a sorozatok világában is kipróbálta magát a Wayward Pines esetében executive producerként. Most kiderült, hogy egy másik széria nevét is a felvéshetjük a neve mellé. 

Hirdetés

Az Apple igyekszik megvetni a lábát sorozatos fronton is, korábban több exkluzív produkciót is bejelentett (például Damien Chazelle krimijét, Jennifer Anniston és Reese Witherspoon drámáját, Kristen Wiig sitcomját, valamint a BattleStar Galacticát író Ron Moore új sci-fijét is), ezúttal pedig Shyamalan újdonságát vásárolták meg. A 10 részes, epizódonként fél órás pszichológiai thriller stílusú szériát meglehetősen nagy titoktartás övezi, egyelőre még hivatalos címe sincs, az viszont biztos, hogy az Apple a teljes első évadot berendelte. 

A sorozat alkotója és írója Tony Basgallop (EastEnders, 24: Élj egy új napért, Hotel Babylon, Outcast), míg a pilotot valószínűleg Shyamalan rendezi majd, akinek következő filmje, a Glass várhatóan 2019. január 18-án kerül a mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.