Hirdetés

Már a hetedik évadon dolgoznak a Rick és Morty készítői

|

Jól haladnak a munkálatok.

Hirdetés

Ismét helyzetjelentést kaptunk az Adult Swim népszerű animációs sorozata, a Rick és Morty felől. Az idáig négy évadot megélt mű utoljára 2020 tavaszán érkezett új epizódokkal, ám ez nem azt jelenti, hogy a színfalak mögött ne készülnének gőzerővel a folytatáson a készítők, hiszen korábban már biztossá vált, hogy még több évadig biztosan élvezhetjük az őrült és iszákos tudós, valamint unokájának kalandjait. És mint az most kiderült, meglehetősen jól állnak az új epizódokkal.

Hirdetés

Erről a széria egyik írója, Alex Rubens beszélt egy poénos és szűkszavú Twitter-posztban, amelyben elárulta, hogy már a hetedik évad epizódjait írják. Ami azért is érdekes, mert még az ötödik évad sem került műsorra, vagyis rettentően jól haladnak a munkálatokkal. Ez pedig remélhetőleg azt is jelenti majd, hogy nem kell olyan sokat várni az új részek és szezonok között, mint az korábban megszokott volt.

Arról azonban, hogy mikor érkezhet a következő etap, továbbra sincs semmi információnk, de szinte biztos, hogy még idén számíthatunk rá. Remélhetőleg még az év első felében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.