Hirdetés

Már jövő hónaptól forog a Loki 2. évada

|

Beigazolódni látszanak a korábbi pletykák.

Hirdetés

Loki tavaly bemutatott önálló kalandja volt az első (és idáig egyetlen) Disney+ féle élőszereplős Marvel sorozat, amely megkapta a lehetőséget a folytatásra - bár az évad végi bitang nagy cliffhangert nézve ez nem olyan meglepő. Hogy pontosan mikor debütálhat, az egyelőre még rejtély, viszont ha minden jól megy, akkor a forgatás már a jövő hónapban megkezdődik.

Hirdetés

Korábban már voltak arról pletykák, hogy valamikor idén nyáron kezdődhetnek a munkálatok, nemrég azonban felbukkant a sorozat a productionlist.com oldalán, amely több dolgot is leleplezett. Egyrészt a tényleges forgatás már június 6-án kezdetét veszi az Egyesült Királyságban (azon belül is  Londonban), másrészt pedig hivatalosan is megerősíti az amúgy régóta tényként kezelt hírt, hogy Justin Benson és Aaron Moorhead (Holdlovag) veszik át a stafétát az első évad rendezőjétől, Kate Herrontól.  

A szereplőgárda egyelőre még nem ismert, az oldalon is csak a biztos visszatérő Tom Hiddleston neve lelhető fel. Annyi viszont korábban már kiderült, hogy rajta kívül Owen Wilson és Gugu Mbatha-Raw karaktereire is számíthatnak a rajongók.

sorozat fináléjában Loki és Sylvie végre találkozott a TVA megalkotójával, a He Who Remains (Jonathan Majors) nevű karakterrel, akiről mint kiderült, maga Kang, a hódító (vagy legalábbis az egyik variánsa). Az ezt követő események aztán a Szent Idővonal széttöréséhez vezettek, ezzel pedig a multiverzum is összekuszálódott, amit a Csínytevés Istene saját bőrén tapasztalhatott meg a már említett cliffhangerben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.