Hirdetés

Máris berendelték volna a Loki második évadát?

|

Több helyen is felbukkant a hír, hogy nem kell egy évad után búcsút vennünk a karaktertől.

Hirdetés

Az egyik legjobban várt Disney+-os széria a decemberben érkező WandaVision mellett valószínűleg Loki önálló szériája, amelyről sajnos továbbra sem tudunk sok mindent. A stúdió azonban úgy tűnik nagyon bízik a sikerében, egyes hírek szerint ugyanis már a második évadot is berendelték belőle.

Hirdetés

A hír persze még nem hivatalos, de több oldal is felfigyelt arra, hogy egyes adatbázisokba a stúdió által bejegyezésre került a széria folytatásának munkálatainak kezdési időpontja, ami alapján 2022 januárjában térnének vissza forgatni. És bár korábban úgy tűnt, hogy csak egy 6 részes mini-sorozatot kaphatunk a csínytevés istenéről, azért voltak már arra utaló jelek a múltban, hogy tervben van a folytatás. A Coulson ügynököt alakító Clark Gregg például korábban elkotyogta, hogy 10-12 epizódot terveznek elkészíteni Hiddlestonék.

Ugyan a koronavírus miatt a sorozat munkálatai fél évet álltak, de szerencsére szeptember óta folytatódhatott az első évad forgatása Atlantában, amelynek továbbra sincs premierdátuma, de a tervek szerint 2021 első felében nézhetjük majd a végeredményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.