Hirdetés

Megérkezett a WandaVision első, teljesen elborult előzetese

|

Továbbra sem nagyon tudjuk, hogy mi lesz ez, de azonnal látni akarjuk.

Hirdetés

Bár eredetileg úgy volt, hogy idén két sorozat is érkezik a Marvel Univerzum égisze alatt a Disney+-ra, a koronavírus sajnos a Disney terveit is alaposan megkavarta. Emiatt történt meg az, hogy az elsőnek bemutatni tervezett Sólyom és a Tél katonája sorozat a forgatás csúszása miatt csak jövőre debütál, míg az ezt követő WandaVision került az első helyre, és nyitja meg a Marvel szériák sorát. Amelyhez most meg is érkezett az első előzetes.

Hirdetés

A kedvcsináló megtekintése után pedig továbbra sem tudjuk pontosan, hogy mit is fogunk látni a részek alatt, hiszen ez teljesen más lesz, mint amit eddig megszokhattunk a szuperhősöktől. Annyi biztos, hogy Vízió meghalt a Végtelen háború során, Wanda pedig nehezen birkózik meg szerelme elvesztésével, ezért megalkot egy 50-es évekre hajazó sitcom-szériát a saját elméjében (?), és így próbálja meg feldolgozni a tragédiát. Persze szép lassan kiderül, hogy semmi sem az, aminek látszik, és egy új fenyegetés is felüti a fejét.

A WandaVision pontos dátuma tehát még kérdéses, de egy decemberi premiert emlegetnek a legtöbb helyen, ami könnyen igaznak is bizonyulhat, hiszen a Disney másik nagy őszi durranása, a The Mandalorian 2. szezonja október 30-án érkezik majd streamingszolgáltatásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.