Hirdetés

Újraindult a Loki sorozat forgatása

|

Hosszú kihagyás után kezdődtek el ismét a munkálatok.

Hirdetés

Bár a koronavírus okozta káosz szépen felborította a Disney+-ra érkező Marvel-sorozatok ütemtervét és munkálatait, azért szép lassan kezd helyreállni a rend. Az már ugyanis biztos, hogy idén érkezik elsőként a WandaVision, míg az eredetileg augusztusra tervezett Sólyom és a Tél katonája valamikor 2021 első felében debütálhat. Most pedig az is kiderült, hogy a majd sorban következő Loki-központú széria forgatása is újraindult nemrég.

Hirdetés

Ezt maga az egyik színész, Gugu Mbatha-Raw (Árva Brookyln, A szépség és a szörnyeteg) erősítette meg egy interjú során, amelyben elárulta, hogy a márciusi leállás óta most térhettek csak vissza a munkálatokhoz, de most már gőzerővel azon vannak, hogy befejezhessék a forgatást:

Nyilvánvalóan megesküdtem a Loki sorozattal kapcsolatos minden titoktartásra, de annyit elárulhatok, hogy nagyon jó érzés visszatérni a forgatás helyszínére. Természetesen a lehető legbiztonságosabban és az egészségügyi előírásoknak megfelelően igyekszünk végezni a dolgunkat. Izgatott vagyok, ugyanis nagyon szórakoztató lesz a végeredmény, és alig várom, hogy végre a kész alkotást is láthassam.

A széria történetéről természetesen továbbra sem tudunk semmit, de a pletykák szerint azt követhetjük majd figyelemmel, hogy mi történt Lokival, miután a Végjáték során meglógott a Tesseracttal. Tom Hiddleston természetesen visszatér a címszereplő képében, rajta kívül pedig fontosabb szerepet kap még Owen WilsonSophia Di Martino és az Oscar-jelölt Richard E. GrantTi várjátok már a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.