Hirdetés

Megmenekülhetnek a netflixes Marvel-sorozatok?

|

Jeph Loeb egy nyílt levelet fogalmazott meg a rajongók felé, mely alapján még nem kell végleg eltemetni Daredevilt és társait.

Hirdetés

A tegnapi nap hivatalossá vált az, amire a legtöbb rajongó legbelül már fel volt készülve, hogy az utolsó két, még talpon lévő netflixes Marvel-széria, a The Punisher és a Jessica Jones is megkapta a kaszát, vagyis a nyomozónő idén érkező 3. etapjával véget ér a Netflix és a Marvel közös munkája. Ám nem feltétlen kell végleg búcsút vennünk a karakterektől.

Hirdetés

Az előző hetek során ugyanis többször felmerült annak a lehetősége, hogy a jövőben folytatódhatnak az elkaszált sorozatok egy másik platformon. Például a Hulu streamingszolgáltatónál, amelynek egy jó része szintén Disney tulajdonban van, egy Marveles sorozatnak (Runaways) már így is otthont ad, emellett pedig nemrég rendeltek be főként felnőtteket megcélzó animációs szériákat is, vagyis teljesen beleillene a The Defenders csapata a felnőttes profilba. 

Ha pedig ez még nem lenne elég, a tegnapi kasza-hír bejelentése után a Marvel Television elnöke, Jeph Loeb egy nyílt levelet fogalmazott meg a rajongók felé (a teljes levelet itt olvashatjátok el), melynek végén határozottan arra utal, hogy visszatérnek még a karakterek:

...A partnerünk most úgy döntött, hogy nem szeretné továbbvinni ezeknek a nagyszerű karaktereknek a történetét... de ennél Ti jobban ismeritek a Marvelt. Ahogy egyszer Matthew Murdock apja is mondta: "Nem az számít, hogyan esel a padlóra, hanem az, hogy miként kelsz fel.Folytatjuk...!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.