Hirdetés

Charlie Cox reagált a Daredevil sorozat elkaszálására

|

A széria főszereplője végre nyilatkozott arról, hogy mit gondol a Netflix döntéséről.

Hirdetés

Bár abban reménykedtünk, hogy a Netflix berendeli a Marvel's Daredevil negyedik évadát és kedvenc fenegyerekünk nem jut majd Luke Cage és Iron Fist sorsára, azonban beütött a krach és a streaming szolgáltató elkaszálta a sorozatot

Hirdetés

A szomorú döntés kapcsán most először beszélt a címszereplőt alakító Charlie Cox, aki a Marvel Magyarország információi alapján a következőket mondta: 

"Sokan arra számítottunk, hogy mehetünk tovább, köztük én is. Az igazság az, hogy szerintem még rengeteg történetet elmesélhettünk volna, és bár megértem a döntést, mérhetetlenül elszomorít. Nagyon sokat jelentenek ezek a karakterek az emberek számára. Furcsa belegondolni, hogy van rá esély, hogy ne alakítsam többé Matt Murdockot. Meglehetősen bizarr érzés, hiszen hatalmas szelete volt az életemnek ez a karakter az elmúlt négy és fél évben".

A színész azt is kihangsúlyozta, hogy számára ez volt az álomszerep: 

"Ez volt az eddigi leghihetetlenebb, legszórakoztatóbb munkám. Egyrészt kihívás volt színészileg is, ami nagyszerű, de mellette ott volt a fizikai aspektus is, a mutatványokkal és a harckoreográfiával."

Cox természetesen kikötötte, hogyha lehetőség adódik rá, bármikor újra Daredevil bőrébe bújna, csak kérniük kell rá. Mi reménykedünk benne, hogy a Marvel valamilyen úton-módon megmenti a The Defenders tagjait: vagy átköltöztethetnék őket a Disney+-ra/Hulura vagy bevezethetné őket a Marvel Filmes Univerzumba és a mozikba küldhetné őket. Mindkettőt imádnánk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.