Hirdetés

BRÉKING: Elkaszálták a Daredevil sorozatot

|

Az Iron Fist és Luke Cage szériák után a Marvel-Netflix együttműködés zászlóshajója sem folytatódik, azonban nem feltétlenül kell búcsúznunk Daredeviltől.

Hirdetés

Bár az Iron Fist és a Luke Cage sorozatok el lettek kaszálva, a rajongók többsége bízott abban, hogy a Netflix legnépszerűbb Marvel-szériája, a Daredevil megússza majd, elvégre nemrég még egy lehetséges 4. évadról érkeztek biztató információk. Nos, nem így lett, de van még remény arra, hogy a hős megmeneküljön. 

Hirdetés

A Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy a Daredevil nem fog visszatérni a Netflixen egy negyedik évad erejéig, a harmadik volt az utolsó ezen a platformon, azonban a közlemény végén elejtették, hogy a karakter tovább fog élni a jövőbeli projektjeikben. Ez a gyakorlatban annyit jelenthet, hogy a Disney átcsoportosít és a netflixes Marvel sorozatok vagy a jövőre debütáló streaming szolgáltatására, a Disney+-ra kerülnek át, vagy a Hulura, amelyben már többségi tulajdonos a vállalat és nemrég azt nyilatkozták vele kapcsolatban, hogy szeretnék világszerte elérhetővé tenni. Véletlen egybeesés lenne? 

A Jessica Jones és a The Punisher következő évadai ezektől függetlenül továbbra is meg fognak jelenni a Netflixen 2019-ben, de valószínűleg ezek sem fognak folytatódni tovább ebben a formában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.