Hirdetés

Lefőtt a kávé a Marvel's Inhumansnek

|

Lőttek a Marvel nagy potenciállal, IMAX-ben indult sorozatának.

Hirdetés

Nagy reményekkel néztünk elébe a Marvel's Inhumans sorozatnak, elvégre a Marvel és az ABC egy teljesen új szuperhőscsapatot mutatott be az Embertelenek képében, ráadásul nagy terveik is voltak vele kapcsolatban, nem véletlenül volt az első két rész IMAX-ben is látható. De a minőség sajnos elmaradt az elvárttól, a nézők sorra köszöntek el a szériától, ez pedig végzetes volt.

Hirdetés

Ha még Black Bolt beszélni is akarna, ez a hír akkor is belé fagyasztaná a szót: a TVLine értesülései szerint az ABC elkaszálta a Marvel's Inhumans-t, mindössze egy évad, azaz nyolc epizód után. Míg a legtöbb epizód esetében sikerült átlagosan tartani a 2.65 millió nézőt, ez az utolsó két fejezet esetében már lecsökkent 1.95 millióra, a csatorna pedig nem akart kockáztatni.

Ti egyet értetek a Marvel's Inhumans sorsával?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.