Hirdetés

Gond van a Sons of Anarchy spin-offjával

|

Bajban van a Mayans MC címen futó SOA spin-off, az FX ugyanis nem volt megelégedve a pilot végeredményével, így teljesen átszervezik az egészet.

Hirdetés

Egészen jó irányba haladt a 2014-ben véget ért Sons of Anarchy (magyarul Kemény motorosok) spin-off sorozatának a munkálatai. A Mayans MC névre keresztelt széria két évvel az eredeti sorozat után fog játszódni, és egy fiatal latin-amerikai srác, Ezekiel "EZ" Reyes történetét követi nyomon, ahogy megmássza a ranglétrát az anyasorozatban megismert rivális motorosbandában, a Mayans MC-ben.

Hirdetés

Pár hónappal ezelőtt már a fontosabb szerepeket is kiosztották a sorozatban: a főszerepet JD Pardo kapta, rajta kívül pedig még John Ortiz illetve az Oscar-díjra jelölt Edward J. Olmos (Szárnyas fejvadász, Csillagközi Romboló sorozat) is feltűnt volna fontosabb szerepben. A pilotot időközben le is forgatták, a Sons of Anarchy kreátora, Kurt Sutter írta és rendezte.

Az FX viszont úgy tűnik egyáltalán nem volt megelégedve a végeredménnyel, ugyanis kiderült: újraforgatják a Mayans MC pilot epizódját, a szerepeket is újraosztják, Stutter pedig lelép a rendezői székből. A Sons of Anarchy atyja inkább az írói feladatokra fog koncentrálni, a rendezést pedig átadja Norberto Barbának, aki legutóbb a Preacherben és a The Strain - A kórban is levezényelt pár részt. Azt egyelőre nem tudni, melyik szerepeket fogják új színészeknek kiadni, de mi bízunk benne, hogy legalább Olmos és Ortiz marad a sorozatban. Kár lenne értük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.