Hirdetés

Még mindig hegesztik az Upgrade sorozat szkriptjét

|

Jason Blum erősítette meg, hogy továbbra is a széria megvalósításán ügyködnek.

Hirdetés

Még tavaly osztottuk meg a szenzációs hírt, hogy 2018 egyik legkellemesebb meglepetése, a Leigh Whannell által rendezett Upgrade sorozatként fog folytatódni. Azóta sajnos nem sok információ látott napvilágot a projektről, ám mint Jason Blum, a szériát fejlesztő Blumhouse vezére a napokban elmondta, a sorozat továbbra is tervben van.

Hirdetés

Csak ahogy az eredeti film címe is sugallja, kicsit még fejleszteni kell rajta.

"Az Upgrade megérdemelte volna a széleskörű vetítést. Dühös is voltam emiatt. Jelenleg egy TV-sorozaton dolgozunk, tehát a forgatókönyveket írjuk. Az első változat nem valósult meg, nem kaptam azt a választ, amit szerettem volna. Nem akarok fejlesztési stádiumban lenni, hanem berendelést akarok. Úgyhogy most újra a szkripteken dolgozunk, hogy végre megkapjuk azt a berendelést, és ne a fejlesztéssel foglalkozzunk végre."

Blum újabban többször hangoztatta, mennyire rosszul esik neki, hogy a Blumhouse nívós filmjei nem kapják meg azt a fogadtatást, amilyet megérdemelnének - bár az említett példákat, mint a Freaky langyos bevételeit, erősen megtépázta a COVID, tegyük hozzá, hogy az Upgrade valóban méltatlanul elhanyagolt darab, és az még bőven a világjárvány előtt jelent meg.

Bár elsőre nem pozitív, hogy a kezdeti vázlatokat visszadobták a potenciális berendelők, az már annál inkább, hogy Blum továbbra is elkötelezett, hogy megvalósuljon annak a sci-fi világnak a folytatása, aminek az alapjait lefektették a 2018-as filmben. Amíg viszont nem kap zöld lámpát a projekt, addig sem a történetről, sem a színészekről nem fogunk tudni semmit - mindenesetre bizakodunk benne, hogy a szériában ha csak egy cameo erejéig is, de viszont láthatjuk Logan Marshall-Greent, aki kiválóan alakította a főszerepet a filmben.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.