Hirdetés

Kiderült, hogy ki lesz She-Hulk a készülő sorozatában

|

Egy tehetséges színésznőre esett a választás.

Hirdetés

Úgy tűnik, végre gazdára talált She-Hulk karaktere, hiszen a Variety és a Deadline is megerősítette a hírt, hogy az Emmy-díjas és Golden Globe-díjra jelölt Tatiana Maslany bújhat a hősnő szerepébe a Disney+-ra készülő saját sorozatában.

Hirdetés

Habár sokáig úgy tűnt, hogy Alison Brie lehet a befutó a karaktert illetően, a Disney a hírek szerint inkább egy másik, szintén tehetséges színésznőnek szavazott bizalmat. Maslany-t sokan az Orphan Black (magyarul Sötét árvák) című sorozatból ismerhetik, amelyben már bizonyította tehetségét, hiszen egyszerre több különböző karaktert kellett alakítania a szériában. Legutóbb pedig az HBO-n futó Perry Mason c. sorozatban tűnt fel fontosabb szerepben.

Az 1980-ban debütált She-Hulk, azaz polgári nevén Jennifer Walters a képregényekben Bruce Banner unokahúga, aki egy lövöldözés során megsérül, és csakis úgy tudják megmenteni az életét, ha megkapja Banner gammasugárzással fertőzött vérét, ezáltal pedig az övéhez hasonló erőre tesz szert - azzal a különbséggel, hogy ő az átalakulás után is képes megőrizni emberi tudatát (a Végjátékból azonban tudjuk, hogy ez már Bruce-nak sem okoz gondot). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.