Hirdetés

Megkezdődött Az Esernyő Akadémia 3. évadának a forgatása

|

A különc csapat visszatért.

Hirdetés

Ugyan a koronavírus miatt kicsit megijedhettek a rajongók, hogy vajon mi lesz a sorsa a Netflixen futó Az Esernyő Akadémiának, a tavaly debütált második évada is nagy népszerűségnek örvendett a streamingszolgáltató szerint, így kérdés nem volt afelől, hogy folytatódik a sorozat, pláne azok után, hogy milyen csavarral ért véget az előző etap. A pihenőnek azonban most vége, a csapat pedig visszatért, hiszen a napokban hivatalosan is elindult a 3. évad forgatása.

Hirdetés

Ezt a széria Vanyája, Elliot Page jelentette be egy Instagram-posztban, amelyben a színész a forgatás első napjáról osztott meg egy képet a követőivel. Az új évad történetéről egyébként nem sok mindent tudunk jelenleg, annyi azonban biztos, hogy kiemelten fontos szerepet kap majd A Veréb Akadémia, aminek a tagjait a Netflix korábban már le is leplezte. Premierdátumot viszont továbbra sem kapott az évad, így jelenleg nem tudjuk, mikor debütálhat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.