Hirdetés

Ők lesznek A Veréb Akadémia tagjai Az Esernyő Akadémia 3. évadában

|

Kiderült, hogy kik alkotják majd a másik csapat tagjait.

Hirdetés

Tavaly nyár végén debütált Az Esernyő Akadémia 2. évada, melynek bár nem sikerült teljesen felérnie az első etap színvonalához, még így is egy rettentően jó szórakozást nyújtott. Ráadásul sikerült ismét egy meglehetősen agyeldobós cliffhangerrel lezárni a szezont, amely egy új csapatot harangozott be. A Netflix pedig most elérkezettnek látta az időt, hogy leleplezze, kik is fogják alkotni a Sparrow Academy (Veréb Akadémia) tagjait a 3. évad során. 

Hirdetés

Justin Cornwell (I Am the Night) lesz Marcus, a Verebek feje. Egy bájos, cizellált kolosszus. Őszinte, erényes, és igényes, aki összefogja a családot. Elegáns, de halálos, és legalább annyira okos, mint amennyire erős. Mindig fegyelmezett, racionális és irányító. Magabiztosságot és vezetői képességet áraszt magából anélkül, hogy fel kellene emelnie a hangját.

Justin H. Min lesz Ben, a kettes számú Veréb. Csakhogy ez a Ben nem az a Ben lesz, akit idáig megismerhettünk. Ez a Ben egy machiavellikusan taktikus személy, egy szépfiúba burkolt fenyegetés. Gonosz, pragmatikus, és hiper-éber. Mindenáron magának akarja a vezetői pozíciót, ehhez pedig nem riad vissza majd semmitől.

Britne Oldford (Hunters) a hármas számú Verebet alakítja majd, egy bizonyos Fei-t. Ő különleges módon látja a világot. Egy mizantróp, aki egyedül érzi magát legjobban, és kerüli mások társaságát. Az igazat megvallva azonban Fei azt szeretné, ha lenne barátja. A legtöbb esetben ő a legokosabb a szobában, és szereti megoldani a dolgokat.

Jake Epstein (Suits) lesz Alphonso, a négyes számú Veréb. Évek óta harcol a bűnözők ellen, és ez meg is látszik rajta, hiszen rengeteg sebhely borítja arcát és testét. Erősen maró humorral rendelkezik. Az egyetlen dolog, amit jobban szeret a másokkal való verbális harcnál, az egy jó pizza és a sör. 

Genesis Rodriguez (Big Hero 6) kelti majd életre az ötödik Verebet, Sloane-t. Ő egy romantikus álmodozó, aki egy magasabb kozmikus hívást érez, hogy mindent hátra hagyjon, és megtapasztalja az élet igazi értelmét. Csakhogy a kötelessége mindig az Akadémiához köti, emellett pedig fél szembeszállni a családjával. De vannak tervei, amikhez ha sikerül bátorságot gyűjtenie, akkor bele is vág.

Cazzie David tűnik fel Jayme, a Verebek hatosának a szerepében. Egy magányos nő, aki csak akkor beszél, ha feltétlenül fontos. Ám nagyon okos és éber, ideje nagy részét pedig egyetlen barátjával, Alphonsóval tölti. 

Hetedik Verébként pedig érkezzen a legelborultabb. Ő lesz Christopher, aki egy ismeretlen eredetű telekinetikus kocka. Igen, egy kocka. Képes megfagyasztani a szobát, és bénító félelmet vált ki. A Veréb Akadémia konzulens orákuluma, aki mindenkit hihetetlen tanácsokkal lát el, és a család közbenjárójaként szolgál. Megbízható, hűséges, és ugyanolyan testvérnek számít a Verebek között, mint mindenki más. És ugyanakkora fenyegetést is jelent.

Hogy pontosan mikor debütálhat a 3. évad, még nem tudjuk, de a forgatás februárban kezdődhet meg Torontóban, vagyis leghamarabb év végén,  vagy a jövő év első felében számíthatunk rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.