Hirdetés

Meglepő előzetest kapott a következő South Park különkiadás

|

Ehhez hasonlóra még nem volt példa a South Park hosszú karrierje során.

Hirdetés

Matt Stone és Trey Parker, a South Parkot kiagyaló két kreatív elme még augusztusban kötöttek egy gigantikus, 900 millió dolláros szerződést a Paramounttal, ami amellett, hogy további hosszú évekre biztosította a szabad szájú kispöcsök újabb kalandjait, lehetőséget biztosított a két alkotónak arra, hogy a további évadok mellett - a Paramount+ felületének köszönhetően - elkezdjenek kicsit kísérletezgetni. Az új dolgok kipróbálása jelen esetben nem jelent mást, minthogy Stone és Parker 14 darab South Park filmet fog összehozni a szerződés időtartama alatt, melyek közül az első alig pár nap múlva, november 25-én már meg is érkezik a Paramount+ felületére. 

Hirdetés

A sokatmondóan South Park: Post Covid címmel ellátott - valószínűleg egész estés hosszúsággal megáldott - különkiadás előzetese szerint Stan, Kyle, Kenny és Cartman ugyan sikerrel túlélték a Covid-járvány okozta borzalmakat, azonban rá kellett döbbenniük, hogy többé már semmi nem lesz olyan, mint a járvány előtt volt. A rövid kedvcsinálóból bár nem sokat tudunk meg a konkrét történetről, annyi mindenesetre kiderült, hogy most először a South Park történetében végre felnőttként is láthatjuk majd kedvenc bogyókáinkat, ami mindenképp egy érdekes és üdítően frissen ható csavarnak tűnik a fáradtság jeleit egyre inkább magán hordozó sorozat számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.