Hirdetés

További évadokkal és filmekkel folytatódik a South Park

|

Gigászi üzlet köttetett meg a legismertebb animációs széria jövőjéről.

Hirdetés

Még mindig hatalmas népszerűségnek örvend az immáron 24 éve futó animációs széria, a South Park, amely ugyan az elmúlt évben csak két darab egész estés epizóddal jelentkezett a koronavírus-járványnak köszönhetően, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne hosszú távú jövője a sorozatnak. 

Hirdetés

Nemrég ugyanis a műsor két megalkotója és készítője, Trey Parker és Matt Stone egy sajtóközleményben bejelentették, hogy megállapodást kötöttek az MTV Entertainment Studios-szal és a ViacomCBS Inc.-vel, mely a televíziózás történelmének talán eddigi legnagyobb üzlete, aminek az értéke 900 (!) millió dollárra rúg.

A közlemény szerint az üzlet 6 évre szól, amely további öt évadot foglal magába, vagyis a 30. évadot még biztosan megéri a jelenleg a 24. szezonnál tartó sorozat. Ezen felül pedig nem kevesebb, mint 14 egész estés spinoff-film elkészülését is tartalmazza a megállapodás, amelyek a Paramount+ streamingszolgáltató felületén fognak debütálni a jövőben. Állítólag az első ilyen film valamikor az év vége előtt már érkezik is majd, ha minden a tervek szerint alakul. Parker és Stone a közös nyilatkozatukban így fogalmaztak:

A Comedy Central 25 éve az otthonunk, és nagyon örülünk, hogy elkötelezték magukat velünk a következő évekre is. Amikor tavaly a járvány miatt felkerestük a ViacomCBS-t, hogy találjunk közösen megoldást a széria más módon történő elkészítésére, Chris (McCarthy), Nina (Diaz), Keyes (Hill-Edgar) és Tanya (Giles) azonnal támogattak minket, és lehetővé tették számunkra, hogy kipróbáljunk valami újat. Alig várjuk, hogy visszatérjünk a hagyományos South Park epizódokhoz, de most megadatott a lehetőség, hogy új formátumokat is kipróbálhatunk ezzel párhuzamosan. Nagyszerű, hogy vannak partnereink, akik mindig megragadják velünk a lehetőséget. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.