Hirdetés

Napjainkban fog játszódni a Sandman-sorozat

|

Újabb információk láttak napvilágot a készülő szériáról.

Hirdetés

Még tavaly nyáron derült ki, hogy a Netflix megállapodott a Warner Bros. televíziós részlegével, hogy élőszereplős tévésorozatot készítsenek Neil Gaiman eredetileg hét éven keresztül futó egyedülálló és kultikus képregényéből, a Sandmanből. Akkor megtudtuk, hogy ez lesz minden idők legdrágább DC-sorozata, melyet még az HBO is azért dobott vissza a hírek szerint, mert túl költségesnek ítélte a produkciót.

Hirdetés

Bár a bejelentés óta nem sok mindent tudtunk meg a régóta várt projektről, annyit azonban Gaiman korábban már elárult, hogy az adaptáció maximálisan hű lesz a képregényekben látottakhoz, most pedig nemrég azt is elmondta, hogy a története a jelenben fog játszódni:

A Netflixszel az volt az eredeti tervünk, hogy most májusban nekiállunk a munkálatoknak, azonban a koronavírus a mi számításainkat is keresztülhúzta, így értelemszerűen mi sem foghattunk még neki a sorozat elkészítésének. Ez a Netflix-féle adaptáció egyébként 2021-ben fog játszódni, vagyis Morpheus a sorozatban 105 évig raboskodik majd börtönben, nem pedig 70 évig.

Az egyelőre premier nélküli Sandman-sorozatot a Wonder Womant jegyző Allen Heinberg fogja papírra vetni, aki a showrunneri feladatokat is magára vállalta, míg producerként Gaimanon kívül David Goyer (Az acélember) felügyeli a projektet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.